Samarbeten och PR

Som influencer och tydlig profil inom träning och hållbar hälsa gör jag i utvalda fall samarbeten med företag. Ni som företag kan välja mellan enstaka annonstillfällen och mer långvariga samarbeten. Genom ett eller flera sponsrade inlägg på Life at core exponeras ert varumärke på ett naturligt, positivt och personligt sätt för min målgrupp och mina följare. Mina målgrupp är framförallt kvinnor 30-45 år med ett stort intresse för träning och hälsa samt ett engagemang för långsiktig livsstilsförbättring. 

Jag har en nära relation till min målgrupp som har ett stort förtroende för mig. Eftersom jag vet vad mina läsare gillar så kan jag skapa ett inlägg där ni som företag får bästa möjliga exponering. Ett inlägg hos mig ses av mina läsare som ett trovärdigt och uppriktigt tips mer än en reklamannons. Något som ger högre engagemang och en positivare upplevelse hos läsaren än annan reklam.

Jag väljer alltid mina samarbeten med yttersta noggrannhet och jobbar endast med företag som delar mina värderingar och står för långsiktig hälsa, hållbar livsstil och ett genuint intresse för människors välmående. Ett inlägg hos mig har hög trovärdighet då mina följare har ett stort förtroende för mig och mina åsikter, något jag tar på stort allvar och vårdar ömt.

Seger europe

7 inlägg under en veckas tid på instagram med tips för löpteknik och löpskolning

Första introinlägg 16 april 2017- därefter följande 7 inlägg

Vad kostar det att samarbeta med Life at core?

Sponsrat inlägg

FRÅN 5000 KR

Detta är perfekt för dig som vill ge synlighet åt ditt varumärke eller en specifik tjänst vid ett tillfälle. Jag skriver ett inlägg på blogg eller instagram på ett personligt sätt efter samråd mer er kring innehåll och fokus, där er produkt eller specifika erbjudande lyfts fram. Ni har möjlighet att få med ett sponsor-budskap samt 2 länkar. Givetvis märks inlägget ut som ett samarbete för allas trygghet. För inlägg både på instagram och blogg tittar vi på ett bra paketpris, maila om era önskemål!

Reklamsamarbete

FRÅN 20 000 KR

Vi kommer överens om 5 inlägg på antingen blogg eller instagram (eller både och) över en tidsperiod som passar oss båda där jag på olika kreativa sätt visar fördelarna med ert företag, tjänst eller produkt. Ni får stora möjligheter att skräddarsy fokus och budskap samt positiv exponering i mina sociala medier under perioden. En samarbete över längre tid knyter starka band mellan ert varumärke och mina följare.

Influencer-samarbete

FRÅN 50 000 KR

Det här är alternativet för dig som under upp till ett år vill skapa engagemang och kunskap kring ert varumärke hos mina följare. Här jobbar vi med både blogginlägg, instagramposter och det finns även möjlighet till att skapa workshops, tävlingar och event med er som avsändare och mina följare som mottagare. Detta alternativ passar er som vill se till att bli top of mind hos just min målgrupp!

Ja, låt oss samarbeta! 

Maila mig med era önskemål så påbörjar vi ett arbete för att hitta det upplägg som passar just er och er verksamhet. Jag har alltid mina läsare i fokus och innehållet ska kännas relevant för dem samtidigt som det ger er som företag maximal utdelning för era pengar. Ni når mig på kontakt@lifeatcore.com