Filmade träningspass,  Kvinnohälsa,  Mammaträning,  Okategoriserade

Workshop online 3 och 4 mammaträning

Nu finns samtliga fyra workshops för mammor att beställa! Workshop 1 innehåller en genomgång av hur bålens olika delar fungerar och hur vi tränar dem, jag berättar vad forskningen säger om syftet med att träna de inre magmusklerna när du fött barn, jag visar hur du själv kan kontrollera om dina magmuskler har gått ihop igen efter förlossningen och jag visar den grundaktivering som du sen ska använda i samtliga övningar samt i vardagen för att stabilisera magen och på så sätt skydda ryggen.

Workshop 2, 3 och 4 innehåller 10 övningar var med fokus på magen och rumpan. Du får även en del övningar för rygg, axlar och nacke samt lite rörlighetsträning. Workshopen är graderade så att nummer två är basic övningar för nybörjare, nummer tre är medelsvåra övningar och den fjärde workshopen innehåller övningar som kräver lite mer balans och kontroll samt utmanar bålen ordentligt.

Du kan se en försmak av workshop ett här och workshop två här. Nedan ser du tredje och fjärde filmen i ett utkast, filmerna är 11 respektive 9,5 minuter långa i sin fulla version. Varje workshop kostar 200 kr och du betalar på swish 123 521 91 83 eller på faktura. Filmen skickas på mail så fort betalningen är gjord. Skicka ett mail till kontakt@infiniteyou.se för att beställa och ange vilken eller vilka workshops du vill ha i ditt mail.

Stort lycka till med din träning!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *