Min webshop,  Okategoriserade

När hårt jobb ger välförtjänt framgång

Nu är det mindre än en månad tills jag börjar jobba igen. Det har varit en fantastisk tid att få vara mammaledig såhär länge, åtta månader är längre än jag nånsin varit ledig sen jag började jobba som femtonåring och förmodligen det längsta jag nånsin kommer att vara ledig också, jag har verkligen njutit! Samtidigt har det varit en otroligt nyttig tid för mig personligen, att hinna landa, fundera över mitt liv och mitt jobb, vad jag vill göra och inte, åt vilket håll jag ska styra osv. Jag har fattat massor av viktiga beslut detta år som jag aldrig haft chans att orka eller hinna ta om jag inte fått denna paus. Jag ska skriva ett separat inlägg om detta framöver, hur det år som varit/är har påverkat mig som person.

Även om min PT-verksamhet legat på is så har min webbshop rullat på. Sen nyår driver jag den helt själv och har haft full insyn i försäljningen, styrt och planerat marknadsföringen, hållit lager och planerat budgeten. Det har hänt enormt mycket på dessa månader och jag är galet stolt över vad jag har åstadkommit trots ledighet, marknadsföring och planering kan ju så att säga aldrig vila men jag har verkligen lärt mig så mycket dessa månader om kundens behov, synlighet, årscykler för en webbshop och vikten av ett personligt bemötande. Jag kan stolt påstå att jag etablerat en personlig kontakt med många av de stamkunder jag har i shopen, varje individ är viktig och intressant för mig och jag har lagt enormt mycket energi på att få alla att se sig sedda och viktiga. Jag har dessutom hittat just min stil och jag vet att mina kunder väljer min shop framför alla andra som finns därute tack vare att jag bryr mig på riktigt! Det har synts på försäljningen också att vi går framåt,  vi ökar stadigt omsättningen varje månad och det gör mig så himla glad att få ett kvitto på att ni tycker att det jag gör är bra! När jag startade min webbshop var drömmen såklart att få den att gå med vinst, jag vågade dock aldrig drömma om att kunna leva endast på den. Med den takt den utvecklas nu är det faktiskt inte längre en omöjlighet och drömmen om att kunna jobba endast digitalt så småningom med PT online, webkurser och min shop handlar faktiskt mer om NÄR än OM numera och det är så otroligt häftigt! Och vet ni vad det bästa är? Att det kommer ge mig ännu större möjlighet att inspirera er, genom både text, bild och film!

Förra veckan kom höstens kollektion från Röhnisch in i shopen, alltså herregud så fina grejer! Alla bilder i detta inlägg visar höstens plagg. Mönstrena är blommiga i höst och jag har valt att gå på den gråblå och den rostrosa (är det ett ord?) färgen i de plagg jag har tagit hem till The coreshop och det känns helt rätt. Jag har redan hunnit testa en hel del av plaggen och är som vanligt väldigt nöjd, schysst design, bra passform, härlig kvalitet! Ni hittar allt det nya på länken ovan.

Eftersom höstens grejer tar upp en hel del plats så rear jag ut det som finns kvar av vårens plagg. 50 % rabatt på massor av linnen, t-shirts, långärmade tröjor och tights i olika längder, en jättechans att fynda! Rean slutar dock på söndag så det gäller att du skyndar dig om du vill haffa något, jag kan speciellt tipsa om linnen och sport-bh, dessa har sålt väldigt bra de sista veckorna och det är ju inte så konstigt med tanke på den värme vi har men glöm inte att det kommer en höst, ett par långa tights kan komma till användning inom bara några veckor! Du hittar allt som är på rea här i webshopen.

1

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *