Okategoriserade

Äntligen morgonjogg igen!

Jag har vilat tre dagar i rad pga anledning dvs livet. Min man har inte haft semester ännu och jag har varit i Halmstad med kidsen några veckor som ni vet och då kör det ibland ihop sig och träningen får vänta. Igår gick han äntligen på semester och som jag skrev på instagram, massa tid för sovmornar, familjemys och legobygge... eller? Nä, massa tid för träning, ÄNTLIGEN!

Jag har lovat mig själv att ta mig ut på nånslags träning varje morgon dessa veckor. Promenad, löpning eller något annat men att få börja dagen med rörelse är den allra bästa gåvan jag kan ge mig själv och min familj. Då blir jag ju världens bästa mamma sen!

Idag blev det såklart löpning eftersom jag längtat efter det i flera dagar. Lugnt och fint längs stranden, genom skogen och ut på slätten. Älskar alla dessa små stigar som slingrar sig över slätten, jag skulle kunna ägna flera timmar åt att bara springa kors och tvärs på dem! Strax under en timme fick jag ihop i alla fall och det gjorde underverk för både kropp och knopp som var lite slitna efter dessa veckor på egen hand. Nu rockar vi helgen gänget!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *