Okategoriserade

Running Halmstad- anmälan är öppen

Nu öppnar vi anmälan till höstens löparhelg Running Halmstad. En hel helg med fokus på löpning och löparglädje, som vi har längtat! Förra årets event var succé blev fullbokat snabbt så först till kvarn gäller och vi kan inte garantera din plats innan din anmälan är betald och du fått ett bekräftelsemail. Om du hunnit betala in din anmälningsavgift men inte får en plats så återbetalas hela summan omgående.

Datum 22-23 september

Plats Tylebäck, intill Prins Bertils stig, Halmstad

Kostnad 2195, inkl alla måltider, övernattning i dubbelrum, alla pass och föreläsningar. Samtliga deltagare får även 50 % rabatt på all vår PT online vid tecknande under eller efter helgen.

Anmälan görs via denna länk.

Program

LÖRDAG

9.00 Välkomna! Incheckning och genomgång av helgen

9.30 Löpteknik, hur vad och varför? Det finns massor av knep för att göra löpningen både lättare och roligare, samt minska dina risker att skada dig. Här går vi igenom hållning, höftens position, vi pratar steglängd, fotisättning, armföring osv och lägger stort fokus på att du som deltagare får träna praktiskt. Vi ger individuell feedback för förbättringar!

10.30 Mellanmål

11.00 Coreträning för löpare, ett pass med fokus på stabiliserande övningar specifika för just löparens rörelsemönster

12.00 Lunch

13.30 Föreläsning kost för prestation, hur kan vi använda kosten som ett hjälpmedel för att orka springa längre eller snabbare och få en bättre återhämtning?

15.00 Långpass, Prins Bertils stig, 10-20 km där var och en kan vända när det känns lagom och vi springer i ett lugnt tempo och njuter av den magiska omgivningen!

18.00 Middag

SÖNDAG

8.00 Morgonjogg, 5-7 km i lugnt tempo för att väcka kroppen och skaka loss lite efter gårdagens långpass

9.00 Frukostbuffé

10.00 Styrka och rörlighet för löpare, praktiskt pass med massor av användbara övningar just för dig som springer.

11.30 Skadeförebyggande träning workshop, Samantha som arbetar som massör berättar vilka de vanligaste löparskadorna är och hur du kan göra för att förebygga dem. Här blandar vi teori och praktik.

12.30 Lunch

14.00 Intervallpass, pulsträning där vi övar på att hitta olika pulsnivåer och lära känna vår kropp maximalt utan att pressa oss över gränsen.

15.00 Avslutning

Varmt välkomna!

0

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *