Okategoriserade,  Träningsevent & kurser

Borås bootcamp höst 2018

Nu släpper vi platserna till höstens första event. Ett dagsevent som vänder sig till dig som är ganska ny på träning och vill ha pepp, tips och inspiration för att komma igång på ett säkert sätt! Programmet liknar det vi körde på Borås bootcamp i våras men nivån på passen är alltså denna gång mer basic. Vi lovar massor av matnyttiga tips, mycket tid för teknikträning och fokus på individuell coachning!

I april körde vi första upplagan av Borås bootcamp och det var mycket uppskattat!

Rolig dag, gott gäng! Kommer inte ur soffan nu....

Deltagare Borås bootcamp vår 2018

PROGRAM

9.00 Välkomna!

9.15 Grundläggande löpteknik, löpskolning och styrka för löpare. Vi avslutar med teknikträning i backe, uppför och nedför

10.30 Mellanmål

11.00 Hinderbana, teknik. Vi håller till på den mindre hinderbanan på Byttorp, där är hindren lägre och svårighetsgraden anpassad för dig som inte tränat hinderbana tidigare. Efter noggrann genomgång kör vi igenom hinderbanan några varv för att få in en bra känsla.

12.00 Lunch

13.00 Rörlighet, en workshop där vi blandar teori (varför och hur behöver vi vara rörliga?) med praktiska övningar. Vi fokuserar på de vanligaste områdena där många är stela och pratar rörlighet både ur ett vardagsperspektiv och på träning.

14.00 Fyspass på utegym, vi avslutar dagen med ett inspirerande cirkelpass på Byttorps fina utegym där vi blandar kroppsviktsövningar med övningar på den utrustning som finns på utegymmet. Här får du med dig massor av tips på roliga och enkla övningar att göra hemma eller utomhus själv framöver!

15.00 Avslutning och mellanmål samt utdelning av goodie bags

Hela dagen innebär fyra träningspass, lunch, två mellanmål och lunch. Dessutom får du med dig en fin goodie bag från våra samarbetspartners!

Datum 1 september

Kostnad 1295 kr

Anmälan till kontakt@infiniteyou.se, anmälan är bindande men kan överlåtas vid förhinder.

Varmt välkomna till en härlig dag!

0

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *