Min webshop,  Okategoriserade

Webkurs- hållbara vardagsrutiner för träning och mat

Då kör vi igång, hoppas ni är lika laddade som jag är! Jag har haft en otroligt efterfrågan på just denna webkurs och hoppas att den ska kunna fylla det tomrum många av er upplever när det gäller inspiration, kunskap och pepp kring att skapa hållbar hälsa istället för att hanka sig fram med ständiga quickfixes.

Denna webkurs sträcker sig över fyra veckor men sedan förväntas ni jobba vidare med att sätta dessa rutiner under fyra veckor till. Vi jobbar alltså aktivt tillsammans under den första perioden för att skapa ramar och en känsla i kroppen för hur det är att leva i en balanserad hälsosam livsstil och dessa ligger som en trygg grund när ni sedan jobbar vidare med att implementera detta med resten av ert liv och er vardag. Efter åtta veckor gör vi en gemensam summering i vår facebookgrupp med tips för hur ni fortsätter ert individuella arbete.

Under tiden kursen pågår får ni som deltagare filmade träningspass- två per vecka, en kostmall med måltidsordning, förslag på tre olika frukostar, luncher, middagar och sex stycken mellanmål, en film varje vecka med konkreta tips för att skapa rutiner i din vardag samt en träningsdagbok att samla och analysera både träningspass och dagsform i. Filmerna kommer behandla ämnena Planering, flexibilitet, kommunikation och "de tre benen" dvs hur mat, återhämtning och träning tillsammans skapar framgång.

Kursstart 7 maj

4 veckor

8 filmade träningspass (matta, boll och miniband behövs för att kunna genomföra passen)

4 filmade föreläsningar kring vardagsrutiner och hållbar hälsa

En kostmall med 3 frukostar, 3 luncher, 3 middagar, 6 mellanmål för tips och inspiration.

Min egen träningsdagbok"Fitnesscoachens träningsdagbok" ingår där du bokför sömn, mat, stressnivå och din träning. Dagboken innehåller 200 sidor för anteckningar om dagsform och träning samt 20 sidor med recept, träningstips, stresshantering och nycklar till en balanserad kost. Värde 249 kr. Frakt tillkommer med 49 kr.

Tillgång till en stängd facebookgrupp för pepp och alla frågor som uppkommer under perioden. Här finns jag tillgänglig för alla era funderingar och vi delar med oss av genomförda pass och lyckade veckoplaneringar som funkat extra bra!

Kostnad 695 kr, faktureras. Frakt för dagboken tillkommer. Anmälan är bindande. 

Anmälan till kontakt@infiniteyou.se, begränsat antal deltagare så först till kvarn gäller.

Välkomna!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *