Debattinlägg,  Livsinspiration,  Okategoriserade

Att inspirera och inspireras

Ibland tänker jag att det här med hälsa inte alls behöver vara så svårt som många tror. Vi tycks ha en förmåga att liksom krångla in oss i massa måsten, krav och regler som egentligen inte tar oss närmare vårt mål men som kanske får oss att tro mer på den "metod" vi valt för vår hälsa? Sen å andra sidan påminner jag mig om att alla faktiskt inte har samma kunskap, bakgrund eller intressen, det jag tycker är självklart behöver inte alls vara det för någon annan. Och vi har alla olika bakgrunder och förutsättningar att hitta och skapa hälsa.

 

041118Grön smoothie

Jag inspireras väldigt mycket av de som lyckas få in hälsa som en naturlig del i sitt liv utan att gå till överdrift. Jag älskar att se gröna smoothies i mitt flöde men blir precis lika glad av en kanelbulle och en stor kopp choklad. Jag imponeras av de som lyckas implementera hälsa i ett liv som egentligen handlar om allt annat, som att jobba, ta hand om sin familj, umgås med vänner, uppfylla drömmar och ha kul på vägen. När hälsan däremot hamnar i centrum och får ta alltför stor uppmärksamhet, då är jag inte lika imponerad.

Mitt mål är att inspirera er till att ta bättre hand om er själva. Att börja tycka om er själva lite till, ta hand om er kropp och knopp för att ni är värda det och prioritera er själva lite oftare. Många är nämligen ganska dåliga på det, speciellt vi kvinnor. Jag hoppas på att förmedla en sund och balanserad kost på träning och livsstil, där bra mat, rörelse och en stark kropp är ett medel för att kunna göra allt det där andra vi vill i livet, inte ett självändamål. Att ha en snygg rumpa är ju kul, men ännu roligare är det om den dessutom är så stark att den hjälper dina knän att fungera. En platt mage känns ju härligt på stranden men betyder egentligen ingenting om den inte orka stabilisera din rygg dag ut och dag in. Det visuella kommer på köpet så att säga men jag hoppas att ni här hos mig hittar glädje, kraft och kunskap för att skapa den aktiva och hållbara livsstil ni vill ha!

 

Vad inspireras du av? Och vad försöker du sprida till din omgivning? (Vill ni förresten veta vad det är i smoothien? Jag berättar om ni frågar snällt!) 

041118Grön smoothie_4

041118Grön smoothie_1

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *