Winter wonderland

Det blev en sen vinter i år. Snön vräker ner utanför fönstret och jag har plumsat fram med vagnen i en timme för att få lite rörelse och frisk luft i kroppen. Det är ändå något rogivande med att plumsa, det går inte direkt fort, emellanåt skrattretande långsamt, men det knarrar under fötterna, hjärtat bultar i bröstet och musklerna får göra lite nytta. Har man ingen brådska (hej mammaledig!) så är det faktiskt riktigt skönt. Jag är egentligen mer en sommarmänniska men ska det vara vinter så föredrar jag den såhär, istället för spöregn, storm och ishalka.

Om några dagar åker jag hem till Umeå med barnen, där är det också hysteriskt mycket snö. Kanske får jag till några rundor på skidorna där? Jag hoppas det, det hade varit underbart!

Vad säger ni om snön, bu eller bä?

5 reaktioner till “Winter wonderland

  • Tycker egentligen mycket om snön men älskar sol och värme men känner att det räcker nu då jag väntar på en knäoperation och snön gör det svårare för mig att röra på mig, tack för en bra blogg😍

    Gilla

  • Jag är en riktig sommarmänniska. Tycker inte det minsta om snö eller vinter. Jag vill ha sol och minst 20 grader varmt.
    Men visst kan jag se det vackra med mycket snö. Kan avslog tänka mig att åka på semester i Norrland men hatar att åka skidor nerför backar så har inte kommit upp då alla vänner alltid älskat att åka. Men min man tycker som jag så kanske vi tar med barnen upp någon gång för hundspann, skotet och längdskidor.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s