#morgonpiggjävel FTW!

Helgerna är verkligen så efterlängtade just nu. Man kan tro att vardag och helg inte spelar någon roll när man är mammaledig men det gör de absolut. På helgen har jag min man hemma vilket gör att jag kan komma iväg en stund hemifrån och träna eller bara få lite ny luft i lungorna, väggarna krymper när man går hemma för länge.

Jag försöker komma ut och gå en timme varje helgmorgon och det är så magiskt skönt! Känslan av att få möta dagen, piggna till, andas frisk luft och tänka på annat än bebis en stund, oslagbart!

Även om jag skulle kunna träna senare så väljer jag alltid morgonträning när jag har chansen. Det är något med hur det liksom lägger ribban för dagen, jag får en extra dos med tålamod och känner mig mycket gladare i hela kroppen. Senare under dagen kan jag lätt bli trött och seg, då finns alltid risken att jag skippar passet. Ett morgonpass skulle jag aldrig hoppa över, det är min tid på dagen och jag prioriterar den stenhårt!

4 reaktioner till “#morgonpiggjävel FTW!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s