Filmade träningspass,  Min webshop,  Okategoriserade

Videoblogg- träning med pilatesboll

Inlägget innehåller reklam för min webbshop The coreshop

Under hela februari hyllar vi hemmaträning i min webbshop. Jag har ju själv fått lägga det mesta av min träning hemma just nu eftersom jag är mammaledig och dessutom har stora tjejen hemma de flesta dagarna, och har svårt att komma till gymet med en liten och en stor i släptåg. Jag älskar att det är så tillgängligt och tidseffektivt, noll transporttid, bara att köra igång precis när det passar!

 

Vi har satsat mycket på hemmaträning i shopen, vi har massor av olika utrustning och vill gärna uppmuntra till att träna hemma, för den som inte har tid eller lust att träna på gym, många tycker ju det känns jobbigt att gå till gymet och träna med massa andra människor och då är hemmaträning perfekt för att ändå kunna stärka upp kroppen och få de resultat du vill.

 

På filmen nedan ser ni att antal övningar att göra hemma med endast en pilatesboll. På shopens instagram (@the_coreshop) ligger även en film med ett gäng olika övningar att göra med miniband, en annan suverän grej att investera i för dig som tränar hemma!

 

I helgen kommer jag att ge en speciell rabatt i shopen till de som prenumererar på mitt nyhetsbrev. Vill du också ha rabatten? Signa upp för brevet genom att maila mig på kontakt@infiniteyou.se. Du kan också lämna en kommentar till detta inlägg så lägger jag in dig på listan! 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *