Gratis livesändning om kost

Måndag den 15 januari håller jag en livesändning på min facebooksida. Där kommer jag att prata om kost ur ett hållbart perspektiv och ta er med genom 5 effektiva nycklar som ger er en sundare, enklare och snabbare vardagskost med fokus på ökad näring, minskat sötsug, identifiering av ovanor och optimering av kosten för dig som tränar och vill orka prestera bättre.

För att delta på livesändningen går du in och gillar min facebooksida, länk nedan. Du loggar sedan in på Facebook rätt tid för att delta.

Vill du ställa frågor som du vill att jag tar upp och besvarar i livesändningen? Maila dessa i förhand till mig på info@fitnesscoachen.com!

Livesändning 15 januari kl 20.00

Life at core på facebook 

En reaktion till “Gratis livesändning om kost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s