En dag i januari

Vi börjar hitta lite rutiner här hemma och energin i kroppen återkommer. De första veckorna med en bebis är verkligen påfrestande och det gäller att vara snäll mot sig själv, det tar tid att hitta rätt och kroppen måste få sin tid att landa. Jag är otroligt tacksam över att ha min man hemma nu i början, han sköter allt praktiskt hemma och roar storasyster så jag hinner vila och sova under dagen.

Idag var vi ute på första promenaden hela familjen. Vi har haft sol och några minusgrader och perfekt väder, det var helt underbart att få komma ut! Jag njuter så mycket av att vara själv i min kropp, även om den inte är sig själv än såklart så känns den starkare varje dag. Idag orkade jag hålla ett helt annat tempo än på länge och blev inte helt slut i backarna för första gången på länge. Tacksam!

Jag önskar mig många såna här dagar nu i januari, soliga och friska! Då tycker till och med jag att vintern är ganska mysig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s