Första träningspasset

Pass och pass är väl att ta i men idag har jag iaf rört på mig i träningskläder i 30 minuter. När pappan och storasyster åkte till farmor på lunch rullade jag ut mattan och gav kroppen lite välbehövlig och efterlängtad kärlek. Det var en märklig men härlig känsla när jag ställde ihop fötterna längst fram på mattan, slöt ögonen och sen tog mitt allra första andetag. Hej kroppen, jag har saknat dig!

Mjuka sköna rörelser mer fokus på andning och att landa i kroppen och dagens känsla. Lång tid i varje position, acceptans inför det faktum att kroppen är stel och ovan, kärlek och förståelse i varje sekund. Tack kroppen för allt du gjort och klarat av de sista nio månaderna, jag älskar dig för allt du är och allt du gör. Nu kommer belöningen!

3 reaktioner till “Första träningspasset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s