Mammaträning,  Min webshop,  Okategoriserade

On my mind- fredagstankar

  • Det är fredag och två dagar kvar till julafton. Jag tror aldrig jag har haft så mycket julstämning som i år, och pysslat så mycket innan jul som i år, det beror helt klart på att lilla fröken börjat uppskatta sånt så mycket och det är så kul att fixa tillsammans!
  • Jag gör min sista arbetsdag idag på över åtta månader. Det känns galet och konstigt och skönt och vemodigt på samma gång. Men mest kul faktiskt, jag har så mycket annat kul jag ska göra de kommande månaderna och jag kommer ju inte vara helt ledig ändå, men officiellt är jag ledig. Konstigt. Galet. Kul.
  • Jag har just varit på gymet och kört ett härligt pass. Kroppen känns stark och pigg och samarbetar fortfarande. Jag är så tacksam för det och vet att jag kommer ha igen det så otroligt mycket efter förlossningen!
  • Jag filar på nytt namn till min webbshop, och det är nära nu. Jag tror vi kör en nypremiär typ vid nyår. Namnet känns helt rätt, det symboliserar det jag står för, går i linje med namnet på bloggen och teamet (har ni sett på instagram idag att vi bytt namn på teamet? Sök på team at core!) och utstrålar både träning och det viktiga genuina, äkta. Det kommer att bli grymt!
  • Jag invigde nya fina träningskläder från min webbshop på gymet idag. Det mesta av kläderna kan jag inte ha just nu men jag lyckades klämma ner mig i ett linne och en BH som faktiskt funkade och det är verkligen sant att nya kläder gör hela passet (ännu) roligare!
  • Det ligger snö på marken och i natt var det minusgrader. Det finns alltså en chans till en vit jul och jag hoppas det hinner komma lite till imorgon. Jag vill ha vitt, vitt, vitt!
  • Om en timme ska jag hämta hem min lilla fröken för det längsta jullovet ever, typ fem veckor räknar vi med att hon får vara hemma, tills lillasyster/bror kommer och iaf tre veckor till. Hon har räknat ner hela veckan och vi ska fira med julfika och provsmak av Rocky road som vi bakade i helgen. Yay!

Ha nu en härlig helg gänget och njut av julen, lova det!

122217Träningsblogg_2

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *