Kost och recept,  Okategoriserade

Klientfall- kostcoaching för hälsa och mentalt välbefinnande

Jag delar inte så ofta med mig av man klienters framsteg här, mest för att jag inte riktigt tycker att jag har tid men också för att jag håller ganska hårt på tystnadsplikten. Det är väldigt ofta så att jag har tränat eller kostcoachat någon som min man känner sedan barndomen (vi bor ganska nära där han växte upp) i ett år eller mer innan han får veta det, och då är det för att de själva berättar det för honom. Jag pratar aldrig jobb hemma heller, tycker det är skönt att låta huvudet vila från det ibland.

De två tjejerna jag ska skriva om nu har båda gett sitt medgivande till att jag publicerar dem, en ser ni på bild nedan, en ser ni ett mail ifrån, båda har jag coachat online under hösten. Just före och efterbilder säger inte alltid så mycket, det viktigaste för mig är hur de mår inuti efter att ha styrt upp sin hälsa och därför vill jag gärna prata om just detta, vad vikt, kondition och fysisk status gör för vårt allmänt välbefinnande, vår självkänsla och vår energi.

Den första tjejen har tappat 15 kg och 61 cm runt hela kroppen, detta inte bara på perioden med mig utan hon har fortsatt själv nu i efterhand. Det har gått lite väl fort vissa veckor men hon hade lite mer att tappa så jag tyckte ändå att det var ok, generellt är det bättre att låta det gå långsamt men det beror på utgångsläget. Utstrålningen är helt annorlunda, hon ser så pigg och stark ut och mår "som en prinsessa" enligt henne själv. Precis som det ska vara!

Den andra tjejen har tappat drygt 9 kg på 4 månader och hur hon mår kan ni läsa i texten. Jag blir verkligen lycklig inifrån och ut när jag hör om hur vardagslivet förbättras, energin återvänder, humöret stabiliseras, sexlusten ökar och tron på sig själv och sin förmåga blir starkare. Tänk att jag får vara med och dela allt detta, och följa alla dessa människors resa. Jag känner mig otroligt tacksam!

img_2666img_2664

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *