Slutrea på höstens kläder i min webshop- 50 % rabatt

Inlägget innehåller reklam för min webbshop

Nu gör vi plats för vårens alla nyheter i min webbshop och rear därför ut höstkläderna med hela 50 % rabatt! På rean hittar du linnen, t-shirtar, tunna tights men även tjockare halvzip-tröjor som är perfekta just nu på hösten. Vi rear dessutom ut hela herrsortimentet med shorts, tights, t-shirtar och långärmade tröjor samt vår superfina vindjacka som fungerar perfekt både höst och vår.

Klicka dig in på shopen genom att klicka på bilden nedan, glöm inte ange kod NOVEMBER i kassan för att rabatten ska registreras. Observera att det inte är något öppet köp på rean. Precis som vanligt handlar du fraktfritt över 500 kr!

Höstrea50-2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s