PT online- 10 platser i december

OBS! Endast 2 platser kvar nu!

 

Den här hösten går mot sitt slut och det innebär att jag snart gör mina sista pass i gymet som PT för ett bra tag. Innan min ledighet har jag dock några platser kvar för PT online. Jag kommer vara ledig från jul och till nästa höst med undantag för webshopen som förstås rullar på samt att jag roddar det administrativa i vår förstås, för löparskola, events osv. Företaget tar ju inte paus även om jag inte tar emot några klienter, vi är ju tre duktiga coacher!

 

De sista veckorna innan jag går på ledighet har jag möjlighet att ta in några nya klienter online eftersom jag inte längre kör ngn PT-tid då. Jag har ett upplägg som jag kallar för grundupplägg, där både kost och träning ingår, och detta är något jag rekommenderar för dig som känner att du vill ha hjälp i vår.

 

Ett grundupplägg sträcker sig över 3 månader. Du får en kostplan för hur en dag ska se ut med mängder och innehåll, oftast 3-4 olika alternativ per måltid som du kan variera mellan. Detta är givetvis skräddarsytt och jag lägger även in vad du behöver äta innan och efter träningen för att orka prestera och få resultat. Gällande träningen får du också en veckoplan med vilka pass, vilken intensitet (pulsnivå om du har pulsklocka, annars ansträngningsgrad), vilka övningar du ska göra i gymet, längd på långpass, upplägg på cykelpass osv, allt utifrån vad du tränar i dagsläget och vad dina mål är. Du får filmer till alla övningar för att enkelt kunna se hur de ska utföras.

 

Utöver uppläggen ingår mailsupport i samband med leverans av upplägget, 2-3 veckor brukar vara lagd för att hinna testa alla pass och återkomma med frågor. Under tiden du sedan kör enligt ditt upplägg jobbar du självständigt utan att återrapportera till mig. Därför passar detta upplägg utmärkt för dig som kan jobba på självständigt utifrån en given mall under en längre period.

Ett grundupplägg kostar 1500 kr och du betalar via swish eller faktura på 10 dagar. För faktura krävs att du inte har några betalningsanmärkningar. 

Vill du ansöka om en av platserna för att få köpa ett grundupplägg? Jag har endast 10 platser så först till kvarn gäller. Maila mig på info@fitnesscoachen.com så återkommer jag med bekräftelse om du får en plats.

 

Välkomna!

_S1A9392webb

2 reaktioner till “PT online- 10 platser i december

 • Hej!
  Hur är det med detta upplägg? Jag har en problematisk rygg som gör att jag kan inte träna lika hårt som andra, skulle detta upplägg även kunna skräddarsys efter min ryggproblematik?
  Hälsningar från Sofie Konradsson

  Gilla

  • Det beror på skadan? Har du tex diskbråck så behöver du ha ett upplägg från läkare eller sjukgymnast men om du kollat upp det och inte har några skador utan mer ont pga svaghet eller stelhet så är det inga bekymmer!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s